Financiële diensten voor het midden- en kleinbedrijf
Wfs verkoopt géén standaard producten maar levert maatwerk, voorafgegaan door een persoonlijk gesprek en een heldere analyse van wensen en mogelijkheden. Wfs is de deskundige schakel tussen de ondernemer en de geldverstrekker, als partner voor de ondernemer en als externe deskundige voor de financiële wereld. Wfs is absoluut onafhankelijk. De ondernemer betaalt zelf voor de dienstverlening zodat de belangen altijd duidelijk zijn.
Twitter

Liquiditeitsplanning brengt gemoedsrust

Een liquiditeitsplanning is in feite een heel eenvoudig middel. Het is een volledig overzicht van de inkomsten en uitgaven van de gehele onderneming over een bepaalde periode, zodat duidelijk wordt hoe de liquide middelen van de onderneming er aan het begin en aan het eind van die periode voor staan. Als u dit middel goed kunt hanteren, dan hebt u een belangrijke troef in handen bij het regelen van een krediet – en het kan u veel geld besparen, op meerdere manieren.

 

“Waar de wind waait, floreert de creativiteit”

Tom Willaert praat met handen en voeten. Vertelt waarom hij nog meer van zonnebloemen houdt dan van klaprozen, dat denken in mogelijkheden vele malen efficiënter is dan denken in beperkingen en dat niks zo bevorderlijk is voor de creativiteit als een frisse Zeeuwse wind. Degene die aan tafel zit met deze bevlogen econoom krijgt nieuwe ideeën, verrassende statements en vermoedelijk – elk voordeel heeft zijn nadeel – koude koffie.