Financiële diensten voor het midden- en kleinbedrijf
Wfs verkoopt géén standaard producten maar levert maatwerk, voorafgegaan door een persoonlijk gesprek en een heldere analyse van wensen en mogelijkheden. Wfs is de deskundige schakel tussen de ondernemer en de geldverstrekker, als partner voor de ondernemer en als externe deskundige voor de financiële wereld. Wfs is absoluut onafhankelijk. De ondernemer betaalt zelf voor de dienstverlening zodat de belangen altijd duidelijk zijn.
Twitter

Willaert Financiele Dienstverlening

Wfs is een dienstverlenend bedrijf met veelzijdige expertise op financieel gebied. Wij voeren projecten uit op het scherpst van de snede, waarbij het om geld én mensen gaat. Dit soort projecten is alleen uit te voeren door echte experts.

Wfs staat voor een goed gesprek 
Bij de geboden dienstverlening staan de behoeften van de klant centraal in plaats van producten of provisies. Daarom begint elke opdracht met een goed gesprek, om elkaar beter te leren kennen. Geen standaardvragen, geen lijstjes maar een eerste kennismaking.

In dat gesprek komen ondernemer en onderneming uitgebreid aan de orde. Kan Wfs iets betekenen? Dan bekijken we de mogelijkheden. Voor de eerste kennismaking bent u niets verschuldigd.

Wfs staat voor samenwerking
Wfs hecht waarde aan samenwerking. Met kapitaalverstrekkers zoals banken, informal investors en venture capitalists. Maar ook met accountants, fiscalisten en advocaten. Klanten profiteren bij Wfs van een omvangrijk netwerk in de financiële wereld in Nederland en over de grens. Contacten die veelzijdig zijn en van hoog niveau. Wfs kent het bankwezen van binnen en van buiten en gebruikt die kennis op een integere en verantwoorde manier.

Wfs kijkt naar de lange termijn
We streven naar duurzame oplossingen die klanten op de lange termijn echt verder brengen. Niemand heeft voordeel bij hap-snap adviezen, zeker een ondernemer niet. Financiële dienstverlening is een zaak van vertrouwen en maatwerk. De kernactiviteit van een onderneming is immers bepalend voor de bedrijfsvoering en de financiële huishouding. Net als het karakter van de ondernemer! In dat speelveld hebben standaardproducten volgens Wfs niets te zoeken.