Financiële diensten voor het midden- en kleinbedrijf
Wfs verkoopt géén standaard producten maar levert maatwerk, voorafgegaan door een persoonlijk gesprek en een heldere analyse van wensen en mogelijkheden. Wfs is de deskundige schakel tussen de ondernemer en de geldverstrekker, als partner voor de ondernemer en als externe deskundige voor de financiële wereld. Wfs is absoluut onafhankelijk. De ondernemer betaalt zelf voor de dienstverlening zodat de belangen altijd duidelijk zijn.
Twitter

Informele Investeerders

Daaronder vallen bijvoorbeeld de behoefte aan groeikapitaal of de financiering van een management buy-in of buy-out.

In dit kader bekijkt Wfs de ideale balans tussen financiering middels risicokapitaal en bancair kapitaal. De netwerken van Wfs kunnen gekoppeld worden aan iedere fase van investering.

Hiervoor beschikt Wfs over een netwerk van informele investeerders die afhankelijk van de vraag kapitaal ter beschikking stellen en desgewenst ook kennis. Dit laatste kan trouwens heel ver gaan, tot en met volledige betrokkenheid van de investeerder bij het bedrijf.

Investeringsmaatschappijen
Voor grotere bedragen beschikt Wfs tevens over een gedegen internationaal netwerk van investeringsmaatschappijen.

Als hier behoefte aan is wordt eerst zorgvuldig gezocht naar de juiste match. Pas na een grondige voorbereiding worden de juiste maatschappijen aangeschreven, waardoor Wfs effectiever kan werken dan intermediairs die klakkeloos een bestand aanschrijven.