Financiële diensten voor het midden- en kleinbedrijf
Wfs verkoopt géén standaard producten maar levert maatwerk, voorafgegaan door een persoonlijk gesprek en een heldere analyse van wensen en mogelijkheden. Wfs is de deskundige schakel tussen de ondernemer en de geldverstrekker, als partner voor de ondernemer en als externe deskundige voor de financiële wereld. Wfs is absoluut onafhankelijk. De ondernemer betaalt zelf voor de dienstverlening zodat de belangen altijd duidelijk zijn.
Twitter

Ondernemers en Ondernemingen

Intermediair
Wfs spreekt de taal van de ondernemer én van de bank en kent de risico-afwegingen die banken maken. Daarom ondersteunt Wfs ondernemers in hun relatie met banken. Wfs zorgt voor de juiste stukken, een gedegen financiële onderbouwing en gespreksbegeleiding.

Integriteit en onafhankelijkheid staan daarbij voorop: voor zowel de bank als de ondernemer biedt Wfs een eerlijke analyse van de situatie – waardoor de oplossing soms uit onverwachte hoek komt. Wfs kent de markt en de juiste kanalen voor financieringen, verzekeringen en beleggingen, in Nederland en internationaal.

Startups
Wfs is startende bedrijven van dienst die op zoek zijn naar startkapitaal, ongeacht de sector of branche. Wfs beschikt over een uitgebreid netwerk van mogelijke financiers. En kan startups op die manier aan risicokapitaal helpen met extra toegevoegde waarde, zoals commissarissen.

Wfs assisteert bij het opzetten van liquiditeitsprognoses en brengt kasstromen in kaart om kredietbehoeften te bepalen.